• Dogged publishing
Rask levering / Sikre betalinger

MÅNELYST - paperback

  • 249,-
  • 199,-
Del
Leverandør: Dogged publishing

De siste årene har vi vært vitner til offentlig oppvask mellom dyrevernforkjempere og raseforvaltningen. Hva om kampen tok bare et lite steg utenom loven …?Definitivt en krim utenom det vanlige, og du verden så festlig den var! Er du glad i hund, vil denne humoristiske krimmen være midt i blinken. Er du glad i krim, men ikke så opptatt av hund, vil det likevel være spennende!


Da bulldoggen Vito, en superstjerne i utstillingsringen, blir kidnappet, øyner endelig journalisten Laura Petrů en etterlengtet mulighet til å få et scoop. Hun suges inn i en verden der firbente er alt som teller, der krigen mellom dyrevernere og raseavlere kjempes med penn og klør. Det skal vise seg at hundehold er kos for de fleste, hobby for mange og dødsens alvor for enkelte.

På den andre siden skal NKF, Norges største hundeorganisasjon, lansere en revolusjonerende løsning på avlsproblemet under en prestisjekonferanse, men ikke alle er like glade i løsningene. Andor Akselsen, NKFs livstrøtte kommunikasjonssjef, må sørge for at konferansen går på skinner, samtidig som han må vurdere hvem som står på hans side og hvem som er fiende.

Snart balanserer Laura på en knivsegg, da politiet finner ut at hun befant seg i nærheten av et åsted. Det handler ikke lenger om et scoop. Nå gjelder det å avsløre komplottet for å redde seg selv.

Og hvor i all verden er Vito?

Bli med inn i en fascinerende verden av hundegalskap ispedd en solid dose humor, godt blandet med et friskt skråblikk på samfunnet og våre fordommer.

MÅNELYST er første bok med Laura Petrů som hovedperson. 

FAKTA

316 sider, paperback
ISBN : 978-82-693047- 0-1